221378 посещения
Копирен комплекс Дедал - Пловдив
    

 

 

НАДПИСИ ОТ ФОЛИО 

Искате да направите своя уникална тениска, шапка, възглавничка с текст и картинка или да сложите надпис и лого на Вашето фирмено облекло ....!?
Или желаете да сложите рекламните надписи на Вашата фирмена витрина или табела, които ще привлекат повече клиенти и ще направят бизнеса Ви по-успешен ...!?
Представяме Ви нашите услуги в полза на Вашите идеи!

 

ВАЖНО!
При изрязване на изображения от фолио:
- надписи: шрифта се избира от нашата база или се предоставя с достатъчно високо качество от клиента! Ако качеството не е подходящо, се налага векторизиране на изображение, което се заплаща отделно от 6,00 до 120 лв. в зависимост от сложността!

- изображения: изображенията трябва да са с достатъчно високо качество, препоръчително е да са готови векторни изображения! В противен случай се налага векторизиране, което се заплаща отделно от 6,00 до 120 лв. в зависимост от сложността!

>> Виж какво означава векторизиране на изображеноето?

Изрязване на стандартно фолио - 42,00 лв./кв.м.
* Квадратурата се формира на база квадратура на изразходваното фолио!
* Включва фолио, изрязване, почистване и поставяне на транспортно фолио!
* Не включва залепянето на изображението /на витрина, табела и т.н./! Ако желаете тази услуга да се извърши от нас - цената се договаря!

* В цената не е включен компютърен труд при допълнителни изисквания от клиента, както и компютърни услуги като обработка на знак, векторизиране, сканиране на лого и други!
* При изображения с различни цветове, които се налагат един върху друг - цената се договаря!

 

Изрязване на едноцветно фолио за текстил - 0,015 лв./кв.см.
* Минимална цена на еднократна поръчка - 6,00 лв.
* Квадратурата се формира на база квадратура на изразходваното фолио!
* Вкл
ючва изрязване на текстилно фолио - флекс /гладко фолио/ от стандартна цветова гама!
* Не включва трансфера на изображението върху текстила! Ако желаете да трансферираме изображението върху текстил - към цената трябва да добавите и описаните по-долу цени за термотрансфер!
* В цената не е включен компютърен труд при допълнителни изисквания от клиента, както и компютърни услуги като обработка на знак, векторизиране, сканиране на лого и други!
* При изображения с различни цветове, които се налагат един върху друг - цената се договаря!


* За печат на пълноцветни изображения върху текстил посетете категория "ПЕРСОНАЛНИ ПОДАРЪЦИ"->"ТЕКСТИЛ"!
 

Цени за удар на термотрансферна преса:

Първоначална подготовка на термопреса, коята се заплаща еднократно - 2,00 лв.

брой удари 1-5 удара 6-20 удара 21-50 удара над 50 удара
цена на удар 2,50 лв. 2,00 лв. 1,50 лв. по договаряне

* Броят удари се определя от броя притискания на изделието от пресата в зависимост от това на кои части на продукта трябва да се трансферира изображение /1 удар за изображение на гърба, 1 удар за изображение на лицето, 1 удар за изображение на ръкава и т.н., които умножавате по броя на текстилните изделия, върху които искате да трансферираме изображение/!

* Пример: ако искате да поставите на 3 тениски по 2 надписа, всеки с рамер 20х5 см., от които единият надпис на гърба, а другия на лицевата част, и шрифта на надписа се избира от нашата база, цената ще е следната:
- фолио - 1 надпис е 100 кв. см., по 2 надписа на тениска, за всичките 3 тениски - 6 надписа по 100 кв. см. = 600 х 0,015 = 9,00 лв.
- трансфериране на надписи - на всяка тениска имаме по два удара - 1 на гърба и 1 на лицевата част, т.е. общо 6 удара за трите тениски = 6 х 2,00 лв. = 12,00 лв.
- първоначална подготовка на термопреса - 2,00 лв. общо за всички тениски, тъй като тя се заплаща еднократно и не зависи от броя изделия
- Общо за поставянето на надписи на трите тениски цената е 9,00 + 12,00 + 2,00 = 23,00 лв.

 

* ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕН ДДС!

 

Надписи от фолио - Копирен Комплекс Дедал, гр. Пловдив

 
  
2011 © Дедал Къмпани ООД - Пловдив. Всички права запазени. | webmail